Home

               

Interieur Service de Kempen
De specialist voor vloeren, wanden, plafonds en Timmerwerk.

Alle klussen in uw huis of bedrijf geklaard… Zo kunt u zorgeloos genieten van een omgeving die helemaal is, zoals u wenst. Interieur Service de Kempen levert professioneel vakmanschap.

Kwaliteit staat daarbij voorop. Door uitsluitend A-kwaliteit producten te verwerken volgens de richtlijnen, kunnen we u garanties bieden. Maar kwaliteit staat bij Interieur Service de Kempen ook voor: op tijd, volgens afspraak en op grond van een transparante offerte. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Flexibiliteit is een ander pluspunt dat Interieur Service de Kempen u als eenmanszaak biedt. Door een kwalitatief goed netwerk van vaklieden, kan snel worden geschakeld en elke klus worden geklaard. Desnoods in het weekend. Zo kan uw kantoor of winkel maandag weer gewoon open.

Actualiteit is van groot belang. Ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Interieur & Afbouw volgen elkaar razendsnel op. Daarbij zijn ook de milieueisen van groot belang. Interieur Service de Kempen is volledig op de hoogte van de mogelijkheden. Zo krijgt u gegarandeerd een uitstekend advies en de beste oplossing.

Uw bedrijfsruimte is uw visitekaartje. Interieur Service de Kempen zorgt voor een vakkundige afwerking van vloeren, wanden en plafonds, zodat uw bedrijf de professionaliteit én sfeer uitstraalt die u voor ogen hebt. Van losse klussen tot turnkey oplossingen: wij helpen u graag.